printen makkelijker gemaakt

Transfers printen

ShirtMasters is een echte expert op het gebied van ontwerpen en bedrukken. Zo hebben we intussen veel ervaring in deze sector. Het stelt ons in staat om aan de hand van bepaalde inzichten nog meer diensten aan te bieden.

Een dienst waar de laatste tijd veel vraag naar is, is het printen van transfers. Dit heeft alles te maken met de wens om zelf iets te bedrukken. Bijvoorbeeld middels het gebruik van een transferpers. Je hebt hier dan alleen de transfers voor nodig om aan de slag te kunnen.
Vraag nu je offerte aan via onderstaande knop.

Wat houdt transfers printen in?

Transfers printen is een speciale techniek die het mogelijk maakt om een bepaald ontwerp op transfer folie over te brengen. Dit transfer folie geeft je dan alles wat je nodig hebt om verschillende soorten stof te bedrukken. Denk aan een t-shirt of een trui.

Bij ShirtMasters ben je dus op het juiste adres voor het printen van tranfers. Na het creëren van een specifiek ontwerp zorgen wij ervoor dat deze op transfer folie terecht komt. Daarmee heb je de mogelijkheid om deze zelf te persen op een voorwerp naar keuze.

Beste kwaliteit

Vertrouwde service

Waarom transfers printen bij ShirtMasters?

Een transfer printen, is niet iets wat we alleen bij ShirtMasters exclusief aanbieden. Aangezien er sprake is van concurrentie, zetten we alles op alles om die stap extra te zetten. Om onze dienstverlening net wat aantrekkelijker te maken dan die van de concurrentie. Dit doen we onder andere aan de hand van de volgende voordelen:

  • Zeer gedetailleerde transfers
    Belangrijk om daarbij te benoemen, is dat we altijd toewerken naar zeer gedetailleerde transfers. Oog voor detail is bij bijvoorbeeld t-shirts bedrukken erg belangrijk. We doen een beroep op onze jarenlange ervaring om ervoor te zorgen dat de techniek volledig z’n werk doet. De combinatie van de juiste apparatuur en menselijke kennis geeft hierin de doorslag. Iedere dag weer produceren we zo met veel plezier de meest unieke transfers.
  • Altijd ruimte voor persoonlijk advies
    Heb je wel grofweg een idee van wat je wilt, maar weet je niet precies hoe je dit tot uiting laat komen? Dan is er altijd de mogelijkheid om ons om advies te vragen. We doen graag een beroep op onze inzichten om je een bepaalde richting op te sturen. We merken geregeld dat dit veel waarde heeft. Soms is persoonlijk advies voldoende om al snel tot het perfect ontwerp te komen.                                       
shirtmasters.nl

T-shirt transfers

T-shirt transfers zijn cruciaal om een hoge kwaliteit afbeelding op een t-shirt te krijgen. Echter geldt dit uiteraard ook voor andere vormen van kleding. Bij ShirtMasters printen we transfers op uitvoerig getest transfer folie. Dit is geschikt voor vele soorten textiel en maakt het mogelijk om vrij eenvoudig zelf een print op een kledingstuk te persen.

Transfers printen, is al met al een cruciale stap om van een digitaal ontwerp tot aan een daadwerkelijk fysieke uitvoering te komen. Van t-shirts en kussenslopen tot aan petten en truien, een transfer printen is toepasbaar op meerdere ondergronden. Het is deze vrijheid die deze techniek zo aantrekkelijk maakt. Er gaat maar weinig boven het personaliseren van je eigen kleding of andere geschikte materialen in je omgeving.

Nu transfers printen

Zit je er op het moment dus aan te denken om zelf iets te persen? Bijvoorbeeld een t-shirt of een ander kledingstuk? Laat het printen van de transfers dan over aan een echte ervaringsdeskundige. Wij zorgen ervoor dat de transfers in de best mogelijke staat bij je arriveert. Zo duurt het nooit lang totdat je het eindresultaat voor je hebt liggen!