Bezorging & Retournering

HomeBezorging & Retournering
We doen zorgvuldig ons best om al onze klanten tevreden te stellen. Met kwalitatieve producten en goede service die wij zo spoedig mogelijk bij u willen afleveren.

Levertijd & Verzendkosten

Bij elk product staat een levertijd vermeld. Vergeet niet eerst de gewenste maat te selecteren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wil je een product bestellen wat niet op voorraad is, dan is de levertijd 10 dagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Heb je meerdere producten besteld en zit op 1 of meer van die producten een langere levertijd? Dan wachten we met verzenden tot je hele bestelling compleet is.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Voor Nederland en België zijn de verzendkosten vanaf € 50,- gratis. Daaronder betaal je €5,- binnen Nederland en voor België €6,-.

Retouren

Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.