Logo’s ontwerpen

Logo’s ontwerpen, is nog altijd een vrij gecompliceerd proces. Vandaar het zich uitbetaald om dit uit te besteden aan een expert. Zo is het via ShirtMasters bijvoorbeeld geen enkel probleem om vrij snel tot een uniek logo-ontwerp te komen. Wij nemen het volledige ontwerpproces voor je over.

  • Corazón de Leona
  • Tafels and Kasten
  • Jahweh Jireh
  • Jaja 4 Kids
  • Squeegee Freakz
  • Metas Definidas

Het belang van een logo ontwerpen

Een logo ontwerpen, is een bijzonder belangrijk proces. Als bedrijf zijnde is het logo namelijk het symbool waar men je aan gaat herkennen. Daarbij zijn een aantal elementen erg belangrijk. Te denken valt aan:

Een hoge herkenbaarheidsfactor is cruciaal om van een logo ontwerpen een succes te maken. Het doel is namelijk dat mensen je meteen herkennen aan je logo. Dat het op een bepaalde manier een associatie met jouw merk oplevert. Wanneer dit niet het geval is, valt het logo simpelweg onvoldoende op. Je loopt dan als merk zijnde een hoop potentie mis.

Kies je ervoor om zelf een logo te ontwerpen? Hou hier dan zeker rekening mee. ShirtMasters voorziet je graag van ontwerpadviezen op maat waar nodig.

Een sterk punt van een goed logo is dat het een aantal unieke elementen bevat. Het is daardoor net anders dan dat men ‘gewend’ is. Denk bijvoorbeeld aan een unieke combinatie van typografie, kleuren en beeldgebruik.

Het laatste en zeker niet het minst belangrijke punt om rekening mee te houden; kies voor een simpel design. Een goed logo is namelijk uniek, zonder dat het op een bepaalde manier overdrijft. Wanneer het te veel ‘over the top’ is, dan levert dit juist weer een ietwat negatieve uitstraling op. Bovendien is een wat simpeler design van zichzelf ook een stuk duidelijker.

Waarom logo ontwerpen bij ShirtMasters?

Een logo ontwerpen is dus iets waar we ons bij ShirtMasters in specialiseren. Dit gebeurt op verschillende manieren. Vandaar dat het veel voordelen biedt om voor onze service te kiezen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

Uit handen nemen volledige proces

Bij ShirtMasters ontwerpen we op dagelijkse basis logo’s. We zijn dan ook van begin tot eind op de hoogte van het optimale proces. Van creatieve ideeën tot aan de praktische uitvoering. Besteed een logo ontwerpen dan ook met een gerust hart aan ons uit. Graag tonen we aan waartoe we op dit gebied in staat zijn.

Ruime mogelijkheden

Zoals al even kort aangegeven, heb je bij ShirtMasters ruime mogelijkheden tot je beschikking. We hechten hier ook veel waarde aan. Door je namelijk alles te bieden wat je nodig hebt, kom je uiteindelijk tot een zo goed mogelijk ontwerp. Van de verschillende onderdelen van de ontwerptool tot aan onze eigen ontwerpexpertise wat logo’s betreft. Alles bij elkaar is dit precies wat je nodig hebt.

Advies op maat

Daarbij is er bij ShirtMasters veel expertise aanwezig wat een logo ontwerpen betreft. Vandaar dat we je ook graag voorzien van advies op maat. Het duurt nooit lang alvorens je tot een logo komt dat volledig aan de wensen voldoet. Een overtuigend, simpel en duidelijk herkenbaar ontwerp.

Wil je op dit moment dus een logo ontwerpen?
En kies je dan het liefst gelijk voor een duidelijk, uniek, professioneel en herkenbaar logo?

Maak dan gebruik van de mogelijkheden die ShirtMasters te bieden heeft. Binnen de kortste keren zie je dan al met eigen ogen waartoe dit precies leidt. Een logo dat je als geen ander gaat ondersteunen bij het bereiken van je professionele doelen.

Vector Service

Onze vector service is een van de vele services die we bij ShirtMasters aanbieden. Zeker met de recente opkomst van vector bestanden vinden we het erg belangrijk dat er een bijpassende service beschikbaar is. Net als voor al onze andere diensten geldt ook dat we de vector service zeer professioneel aanpakken. Een hoge kwaliteit heeft altijd de prioriteit.

Wat houdt een vector bestand maken precies in?

Met een vector bestand doelen we op een grafische afbeelding, die je heel gemakkelijk oneindig vergroot of verkleint zonder kwaliteitsverlies. Normaal gesproken ben je van een afbeelding gewend dat deze minder scherp wordt naarmate je verder inzoomt. Bij een vector bestand is dit niet het geval. Een vector bestand maak je dus zo groot of klein als je zelf wilt, zonder dat de kwaliteit minder wordt. Daarmee biedt het een hoop vrijheid. Bijvoorbeeld wat het afdrukken van afbeeldingen of teksten op verschillende materialen betreft. Bij ShirtMasters toveren jouw ‘normale’ bestand binnen de kortste keren om tot een vector bestand.

De voordelen van een vector bestand maken via ShirtMasters

Een vector bestand maken, heeft een aantal duidelijke voordelen te bieden. Zeker wanneer je specifiek voor onze dienstverlening kiest. Je maakt daarmee bijvoorbeeld gebruik van de volgende punten:

shirtmasters.nl
shirtmasters.nl

Bij ShirtMasters kiezen we voor een handmatige conversie. Dit houdt in dat we van jouw bestand een vector bestand maken volledig zelfstandig doen. Het is in de praktijk de beste manier om voor behoud van kwaliteit te zorgen. En we willen uiteindelijk wel dat je nieuwe vector bestand optimaal bruikbaar is. Het fijne is bovendien dat je vervolgens permanent de beschikking hebt over jouw nieuwe vector bestand. Voor al het toekomstige drukwerk dat er nog aan zit te komen.

Een kwalitatief vector bestand heeft een groot aantal potentiële toepassingen. Zowel voor particuliere als ook zakelijke doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan textieldruk, belettering, print services en nog veel meer. Bij ShirtMasters is het bijvoorbeeld mogelijk om posters, t-shirts, koffiemokken en visitekaartjes te ontwerpen en bedrukken. Om maar een aantal voorbeelden te noemen.

We begrijpen tot slot als geen ander dat een snelle levering wenselijk is. Uiteindelijk wil je natuurlijk zo snel mogelijk verder met je gloednieuwe vector bestand. Vandaar dat we ook op dit gebied leveren. Het is al mogelijk om jouw afbeeldingen binnen 2 werkdagen om te zetten tot een kwalitatief hoogstaand vector bestand. Denk dan aan een EPS- of AI-formaat.

Nu een vector bestand maken

Heb je op dit moment dus een vector bestand nodig? En kies je dan het liefst voor een professionele uitvoering van deze dienstverlening?

Dan is dit een uitstekend moment om actie te ondernemen. Bij ShirtMasters zorgen we er binnen de kortste keren voor dat je er al beschikking over hebt.

Vervolgens is het aan te raden om ook onze andere services even kort te bekijken. Van het bedrukken van kleding en posters tot aan stickers en koffiemokken.

Aangezien het vector bestand oneindig te vergroten en verkleinen is, kun je het overal op gebruiken. Daarmee zet je als bedrijf een belangrijke volgende stap in de goede richting.

Zit je nog met vragen of is er behoefte aan advies op maat?

Dan komen we graag in contact om direct voor opheldering te zorgen. Zo maak je alleen met een goed gevoel gebruik van onze vector service. Precies zoals we het graag hebben.