Who are we?

ShirtMasters is gespecialiseerd in het bedrukken en personaliseren van textiel.
Denk daarbij aan t-shirts, sweaters, hoodies, werkkleding, sportkleding, kleding voor de horeca en veel meer.
Wij bedrukken het product met uw (bedrijfs)logo, slagzin of een eigen ontwerp. Dit kan al vanaf één kleur tot aan Full Colour en in ieder gewenste aantal.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan. Of je nou één gepersonaliseerde shirt wil laten bedrukken of meerdere. Het is allemaal mogelijk.

Advies geven is een belangrijk onderdeel van het proces. Soms komt er iemand binnen die eigenlijk nog geen idee heeft wat hij of zij wil. We kunnen dan op een creatieve wijze meedenken en eventueel ontwerpen.

ShirtMasters maakt voornamelijk gebruik van de technieken Flex, Flock en ook Full Color transfers.

De kwaliteit en levensduur van de bewerking zijn voor ons het belangrijkst. Het is een uitdaging om zowel visueel als kwalitatief een balans te vinden en juist daarin blinken wij uit.

Door onze langdurige samenwerkingen met de merken en onze volume van afname, kunnen wij vaak de voordeligste prijzen aanbieden.

Bedrijven, Stichtingen, Verenigingen, Artiesten en Influencers bestellen hun kleding bij ShirtMasters.

Daarnaast beschikken wij ook over een eigen designteam en assisteren wij, indien nodig, in het ontwerpen (en bedrukken) van logo’s, designs, banners, stickers en veel meer.

Zo kun je bijvoorbeeld als (beginnend) bedrijf voor al je drukwerk, van het ontwerpen van je logo tot het bedrukken van je werkkleding en/of je bedrijfsauto, terecht bij ShirtMasters.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Mail ons naar info@shirtmasters.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.