ont

GRAPHIC DESIGN

Of je nu een logo hebt dat een update nodig heeft, een kunstwerk dat bijgewerkt moet worden of gewoon een schets op een bierviltje; onze zeer creatieve en professionele grafisch ontwerpers helpen jou graag om jouw visie tot leven te brengen. Wij zullen je wensen vertalen naar een uniek ontwerp dat je zowel online als in druk kunt gebruiken. 

Tijdens jouw aanvraag kun je aangeven waar je ongeveer op zoek naar bent en wat de wensen en eisen zijn. Je ontvangt al na enkele werkdagen jouw eerste concepten.
Klik hier om naar het invulformulier te gaan voor het aanvragen van een logo.

Je kan hierna meteen een keuze maken, of feedback geven om de ontwerpen naar wens aan te passen.

Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent, eerder stoppen wij niet.

VECTOR SERVICE

Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder kwaliteitsverlies. Vector bestanden zijn o.a. uitermate geschikt voor textieldruk, belettering, print services en veel meer.
Ben jij opzoek naar een vector bestand voor jouw project of die van jouw klanten? Wij helpen je graag verder! Ons team kan al binnen 2 werkdagen jouw afbeelding omzetten naar een kwalitatieve vector bestand (EPS of AI formaat). Door de handmatige conversie wordt de hoogst mogelijke kwaliteit geleverd. Hier zijn eenmalig (beperkte) kosten aan verbonden, het voordeel is dat je dan ook voor toekomstig drukwerk het juiste bestand in huis hebt!

Snel, professioneel en met 100% garantie.

Vector image

Raster image

OUR WAY OF WORKING

Vul onderstaande formulier in samen met het bestand dat je wilt omzetten. Vermeld eventuele opmerkingen en je ontvangt van ons een gratis offerte. Wanneer je hier akkoord meegaat, zal ons team aan de slag gaan en leveren wij zo snel mogelijk het eindresultaat in EPS, AI en eventueel PDF. 

Request Offer